Tutustu järjestelytöihini

Professional Organizer ja järjestelykonsultti ®️

Maria Tiitinen

Ammattijärjestäjä

Maria järjestelee vaatehuonetta

UKK / FAQ

Tässä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Kauanko yhden huoneen järjestely kestää

Tähän on todella vaikea sanoa tiettyä aikaa, koska tavaramäärä voi olla hyvin vaihteleva. Lisäksi asiakkaan oma tahti vaikuttaa paljon. Ammattijärjestäjänä en voi tehdä mitään ilman asiakkaan lupaa eli en voi esimerkiksi itsenäisesti heittää tavaraa roskikseen. Sanoisin, että yleensä 4 tuntia riittää pienen tilan järjestelyyn, joskus siinä ehtii isommankin urakan!

Miten kehtaan päästää ketään tonkimaan sotkuisia kaappejani?

Aluksi tilanne voi tuntua oudolta, mutta lupaan että muutamassa minuutissa häpeä kaikkoaa. Toimin ammatillisesti ja hienotunteisesti, mutta rennolla asenteella. En tutki tavaroitasi tai tee muutenkaan mitään ilman lupaa.

Miten valmistaudun käynnille?

Et mitenkään! Minä tuon mukanani roskapussit, nimikointivälineet sekä siivousliinat ja -aineet. Sinä ja kotisi saatte olla sellaisia kuin olette!

Ennen ja jälkeen -kuvia (lupa kuvien käyttöön saatu)

Vaatehuone ennen ja jälkeen -kuvat

Vaatehuone

Vaatehuoneen järjestelykeikka. Tässä meni aikaa vain kolme tuntia plus tauot. Asiakas oli todella nopea tekemään päätöksiä, mikä vauhditti urakkaa.

Lopuksi oli mieletön fiilis meillä molemmilla! Vaatehuoneet ovat minulle erittäin mieluisia järjestelykohteita!

Vaatehuone ennen ja jälkeen -kuvat

Eteinen

Tässä paljastan oman 6-henkisen perheeni eteisen kaapit. Tuo vasemmalla oleva näky ahdisti joka kerta kotiin tullessa.

Ammattijärjestäjäkollega vinkkasi, että järjestelyn ja karsimisen jälkeen voisi askarrella pahvista ja dc-fixistä näkösuojat vetokorien eteen. Niksi toimi täydellisesti. Nyt on paljon rauhallisempi mieli tulla kotiin.

Vaatehuone ennen ja jälkeen -kuvat

Keittiö

Tällä järjestelykeikalla asiakkaallani oli hyvä visio siitä, mitä hän halusi. Valinnat tehtiin käytännöllisyys ja arjen sujuvuus edellä ja astiakaappeihin hän valitsi parhaille paikoille eniten iloa tuottavat kauniit astiat.

Tämäkin oli varsinainen hyvän mielen järjestelykeikka! Aikaa meni nelisen tuntia ja tauot päälle.

Varasto ennen ja jälkeen kuvat

Ulkorakennus

Tässä järjesteltiin valtava määrä tavaraa asiakaspariskunnan ulkorakennuksesta. Aikaa meni viitisen tuntia yhteensä meiltä kolmelta. Tavaraa lähti lahjoitettavaksi, kaatopaikalle sekä muihin asunnon tiloihin.

Huone saatiin kokonaan käyttöön ja pariskunta aikoo tehdä siitä vapaa-ajan viettoon tarkoitetun tilan/vierashuoneen. Fiilis järjestelyn lopuksi oli todella hyvä!

Tutustu blogiini

Blogissani asiaa kodin järjestämisestä ja arkea helpottavia vinkkejä