Ota yhteyttä

Maria hymyilevä kasvokuva

Ota askel kohti siistiä kotia ja lähetä minulle viesti jo tänään!

maria@jarjestysterapia.fi
Kerava, Tuusula, Järvenpää, Vantaa, Sipoo

Lähetä minulle viesti

Kuvaile lyhyesti minkälaista ammattijärjestäjän apua tarvitset ja halutessasi voi toivoa sopivaa yhteydenottoaikaa ja -tapaa.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nimi

Lisätietoa

Kuinka kauan yhden huoneen järjestely kestää?

Tämä riippuu täysin tavaran määrästä, tilan koosta sekä asiakkaan päätöstahdista. Sanoisin, että yleensä neljässä tunnissa saadaan jo valtavasti aikaan, välttämättä ei kuitenkaan kokonaista huonetta. Aina voidaan kuitenkin sopia uusi tapaaminen ja työtä ei koskaan jätetä kesken niin, että tila jää sotkuiseksi lähdettyäni.

Entä jos en itse pysty järjestelemään esimerkiksi fyysisten rajoitteiden vuoksi?

Minä voin tehdä kaiken fyysisen puolestasi, kunhan olet läsnä päättämässä tavaroiden kohtalosta.

Käytätkö terapeuttisia menetelmiä järjestelyn yhteydessä?

Läsnäoloa ja kuuntelua lukuunottamatta en käytä. Tämä ei ole terapiaa, vaan järjestelyä, vaikka sillä mielestäni terapeuttisia vaikutuksia onkin, siitä nimi Järjestysterapia.

Voimmeko järjestellä puolisoni/lapseni/vanhempani tavaroita?

Ammattijärjestäjä voi auttaa vain niiden tavaroiden kanssa, jotka kuuluvat läsnäoleville henkilöille. Toisten tavaroihin ei koskaan kosketa. Mikäli tilan tavaroilla on useampi omistaja, tulisi kaikkien olla paikalla järjestelyn aikana.

Veloitatko roskien poisviemisestä?

En veloita, vaan hintaan kuuluu kaikkien roskien ja kierrätystavaroiden poisvienti siltä osin kuin pieneen volkkariini saan mahtumaan.

Teetkö siivoustöitä?

En ole siivooja, mutta toki esimerkiksi hyllyt puhdistetaan ennen kuin niille laitetaan takaisin järjestetyt tavarat. Voin myös auttaa esimerkiksi organisoimaan pyykkihuoltoa toimivammaksi ja siinä samalla auttaa pyykinpesussa.

Kuka Maria?

Koulutettu ammattijärjestäjä

Sekä 6-henkisen perheen äiti Keravalta. Maustehyllyni on aakkosjärjestyksessä, mutta ulkovarastoni on kuin pommin jäljiltä. Minulla on yhdeksän eri pyykinpesukategoriaa ja pyykkihuoneessa viettämäni aika mankelini kanssa on minulle pyhää. Käyn sitkeästi laulutunneilla, vaikka en vieläkään osaa laulaa.

Koulutukseltani olen terveydenhoitaja, sairaanhoitaja, seksuaalineuvoja sekä pediatrinen uniohjaaja. Olen myös uunituore psykoterapeuttiopiskelija Tampereen yliopistossa (kognitiivinen käyttäytymisterapia).

Marian CV-kuva

Lue lisää blogistani

A

ASIAKASPALAUTELOMAKE

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nimi (Vapaaehtoinen)